مشاوره حقوقی رایگان - عفو حبس

با سلام
بنده به جرم زنای غیرمحصنه به یک سال حبس در کانون اصلاح تربیت محکوم شدم و 7 ماه آن را کشیدم و درخواست عفو مشروط و ماده 90 توسط شعبه رد شده الان چه عفوی شامل بنده میشود و این که هیچ جریمه ای ندارم و رضایت هم نگرفتم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زنای غیر محصنه تعزیر نیست که قابل تخفیف و یا تعلیق و دیگر باشد لذا ملزم به تحمل کلیه حبس می‌باشید مگر توبه یا عفو رهبری

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حتما باید رضایت بگیرید تا جهات تخفیف مجازات شامل شما گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام درخواست خود را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زنا که زندان ندارد احتمالا جرم دیگریست
زنای غیر محصنه فقط 100 ضربه شلاق دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جرم مذکور حبس ندارد گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید