مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام. من داشتم از لاین راست دور میزدم برم به لاین چپ توی لاین چپ بودم موتوری اومده بود تو لاین که من بودم زد به من موتور اون پرت شد خورد به یه ماشین کنار جاده که پارک بوده الان خسارت اون ماشین رو 50_50 گرفتن درسته؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
تشخیص میزان تقصیر منوط به اطلاع از جزئیات ؛ کروکی و سایر جوانب است