مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر مستقیم

سلام.
من به خاطر عجله در حال رد شدن از خیابان در حین قرمزی چراغ، جلوی ماشینی رفتم و ماشین ترمز زد. ترمز شدید نبود چون خیابان شلوغ بود. خودرو به من برخورد نکرد ولی خودرویی دیگه بخاطر عدم رعایت فاصله با ایشان برخورد و موجب خسارت شد. آیا من که برخوردی نداشتم، موظف به پرداخت خسارت یا بخشی از آن هستم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.