مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام همسرم هرماه نفقه منو می‌ریخت الان این ماه نریخت من چیکارباید بکنم؟چیکارکنم حکم جلبشو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به این راحتی حکم جلب به شما داده نمی‌شودبرای نفقه دادخواست دهید اگر قبلا دادخواست داده و قطعی شده می‌توانید درخواست صدور اجراییه نمای

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به این راحتی حکم جلب به شما داده نمی‌شودبرای نفقه دادخواست دهید اگر قبلا دادخواست داده و قطعی شده می‌توانید درخواست صدور اجراییه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود دادخواست مطالبه نفقه در دادگاه و طرح شکایت کیفری به دلیل ترک نفقه در دادسرا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

اگر از قبل پرونده دارید به اجرای احکام بروید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام میتونید حکم جلب ایشان را بگیرید

بهاالدین شکوری اصل

جناب آقای بهاالدین شکوری اصل :

به محل صدور دادنامه مراجعه نمایید و درخواست صدور اجراییه بکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه درخواست خود را پیگیری کنید