مشاوره حقوقی رایگان - اغفال و شیادی خانواده تبه کار بقصد اخاذی و اعمال منظور

سلام بنده مرد 50 ساله مطلقه با دو فرزند دختر تحت ولایت اخیرا مورد اغفال و شیادی خانواده ای معلوم الحال قرار گرفتم که تاثیر معنوی و خسارت جانکاهش بشدت آزارم داده ، زن جوان بیوه که بدلیل فقر معنوی و مادی به فحشا مجبور شده با هماهنگی والدین تبه کارش در حالی که جنین دو ماهه در بطن دارد با بنده صیغه شش ماهه منعقد و شش ماه دیگر تمدید و حدود دوماه ششم و هفتم از یکسال مقرر را با التماس و گریه پناهنده محل زندگی من شده و رفته ، خانوادش شایع کردن که از اول با من بوده و طفل متولد تحویل بهزیستی شد ، شکایت زنا به عنف و آدم ربایی کردن و بچه را نیز می‌خواهند ، ضمنا من صیغه نامه را خودم مکتوب کردم و امضا و اثرانگشت و مهر هر دومان درج شده ، تکلیف چیست، من گفتم تابع شرع مقدس خواهم بود .

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید ظرف دو ماه دعوای نفی ولد مطرح شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر صیغه بوده‌اید مانعی ندارد می‌توانید همین دلایل و مستندات خود را ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بچه متعلق به شما نباشد میتوانید دادخواست نفی ولد ارایه کنید و بعد از آن اقدامات لازم قانونی صورت بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما جنبه های مختلفی دارد
و نیاز به بررسی جنبه های شرعی و قانونی است
زن باردار نمی تولند در عقد نکاح دیگری قرار بگیرد
باید زمان عقد نکاح شما و زمان تولد فرزند مشخص گردد
باید مشخص گردد که فاصله عقد نکاح و تولد فرزند کمتر از 6 ماه بوده است یا بیشتر
باید نسب فرزند تعیین گردد
و ...