مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام و خسته نباشید به وکلای زحمت کش دادراه
اگر زنی خیانت کند و طلاق بگیرد و دوباره ازدواج کند و صاحب فرزندی از شوهر دوم باشد و شوهر اول به فرزند خود شک کند و آزمایش دی آن ای بدهد و مشخص شود فرزند از او نیست حکم زن چیست؟

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

درصورتیکه فرزند مزبور، وفق همان آزمایش به این زن منتسب شود و از نظر زمانی، تاریخ تولد وی مربوط به زمانی باشد که زن در فراش یا عقد ازدواج رسمی و شرعی شوهر اول بوده است، وقوع زنا محرز است لکن جهت احراز شرایط احصان حین زنا و نیز جهت اثبات اینکه زنا و تشکیل نطفه ولدالزنا، اختیاراً رخ داده یا به عنف و بدون رضایت زن، لازم است پرونده بررسی گردد.

نهایتاً سه حالت ممکن است پیش بیاید:

1) درصورتیکه زنا اختیاری بوده لکن با وجود تأهل، شرایط احصان زن احراز نگردد، حکم وی 100 ضربه شلاق حدّی است.

2) و درصورتیکه احراز گردد که زنا به عنف از طرف زانی و بدون خواست و اراده و رضایت زن رخداده است؛ زن مجازاتی ندارد.

3) لکن درصورتیکه شرایط احصان زن محرز گردیده و از طرفی اثبات شود که زنا اختیاراً به وقوع پیوسته است؛ حکم وی رجم است که بصورت اعدام اجرا خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نوع و میزان مجازات بستگی به شرایط زوجه و احصان یا عدم احصان زوجه خواهد داشت
شما باید بلافاصله دادخواست نفی ولد یا نفی نسب اقامه نمایید
درخواست نفی ولد ، مهلت دارد و فوری است
و