مشاوره حقوقی رایگان - خسارت آسیب دیدگی گوشی در تصادف

درود
بنده راکب موتور هستم و با پرایدی تصادف کردم و آسیب جسمی نیز دیدم . مقصر هم پراید بود. در تصادف گوشی موبایل بنده دچار شکستگی شد، حال برای گرفتن خسارت گوشی راننده پراید زیر بار نمیرود و میگوید از کجا معلوم که در تصادف گوشی شما شکسته است. آیا راهی دارد که خسارت را از ایشان مطالبه کنم؟ همچنین هزینه ی تعمیر موتور بیشتر از پولی است که بیمه پرداخت کرده ، آیا راهی دارد مابه التفاوت بگیرم یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید برررسی بیشتر شود تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی به توان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید اثبات کنید گوشی در تصادف شکسته که دشواراست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
از بابت تلفن همراه دادخواست حقوقی مطالبه خسارت اقامه نمایید
از بابت خسارات وارده به موتور ، ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید
و سپس دادخواست مطالبه خسارت
طبق نظر کارشناس تامین دلیل اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست این موضوع در صورت جلسه پلیس راهوردر آن صورت می‌توانید مطالبه کنید یا با استناد به شهادت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بابت شکستگی گوشیتان بایستی اثبات نماییدگوشی در تصادف شکسته ----ازبابت خسارت وارده به موتورابتداتامین دلیل بگیرییدسپس به استناد تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید