مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. پدر من فوت کرد و تمامی وراث از جمله مادر بزرگ بنده وکالت فروش سهم الارث را به من دادن و من بخشی از اموال را انتقال دادم ولی بخشی هنوز به نام پدرم مانده و الان مادر بزرگ فوت شدن میخواستم بدونم برا انتقال بقیه اموال پدرم تکلیف چیست

پاسخ ها :

یک وکیل

هنگام گرفتن انحصار وراثت مي بايست كليه امول پدر معرفي ميشد حالا بايد مجدد رجوع كنيد