مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تصادف

با سلام وخسته نباشید
خدمت شما عارضم که من حدود 20روز پیش به گچساران جهت امتحان ترم آخر کاردانی رفته بودم که امتحان آخر بود که دم دانشگاه ایستاده بودیم که ناگهان یکی از استاد ها که با موبایل داشت پیام می‌نوشت یک دفعه بدون ایست زد داخل زانوی پای راست من که به بیمارستان رفتیم وچون پای من زیاد درد نمی‌کرد با گرفتن عکس گفتم که زیاد درد نمیکند وبرگشتم دانشگاه ومن به آبادان برگشتم صبحش که بیدار شدم دیدم پام اصلا دولا راست نمیشود ولی هر چه به استاد زنگ میزنم جواب نمیدهد خواستم ببینم از آبادان شاکی بشوم میتونم پیگیری کنم؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از همان شهر محل حادثه باید شکایت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از هر شهری می‌توان شکایت نمود اما محل وقوع تصادف صالح به رسیدگی می‌باشد