مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند سرمایه گذاری ارز دیجیتال

سلام
بنده در سال 99 با توجه به اعتماد یک سایت به اسم ... و جلب اعتماد توسط پشتیبان و تماس تلفنی و پیامک هایی در مورد سرمایه گذاری ، مبلغ 1،5 میلیون جهت عضویت ویژه سایت و مبلغ 153 میلیون به عنوان سرمایه گذاری از طریق حساب شبا به حساب شخص واریز کردم که قرار شد مبلغ را به دلار وبمانی یا تتر که آن زمان تقریبا 7200 دلار یا تتر میشد تبدیل و بعد از یک ماه تا دو ماه سود پول را به حسابم واریز کنند
اما هر سری به بهانه های مختلف من رو می پیچوندند
بعد عنوان کردند در ارز دیجیتال چندین ارز با آینده خوب خریداری کردند و تا سود دهی نرسیده نمی توانند پول رو پرداخت کنند.
متاسفانه با گذشت بیشتر از سه سال سایت وجود ندارد و به هیچ کدوم از شماره هایی که ازشون دارم به جز یکی فعال هست ولی نه پاسخ میدهد و نه جواب پیام
1)برای اعلام کلاهبرداری چی کار باید انجام دهم؟
2)باتوجه به تبدیل سرمایه من به دلار یا تتر در سال 99 ، آیا خسارت من به نرخ روز دلار که 7200 دلار یا تتر میشود پرداخت میشود؟
لطفا راهنمایی لازم و جامع را در این مورد انجام دهید
با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص اینکه می‌خواهید شکایت کلاهبرداری کنید باید ادله این جرم را داشته باشید تا بر علیه طرف شکایت کنید اما در خصوص تاخیر تادیه شامل دلار و ارزهای خارجی نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی خواهید داشت مطالبه دلار بستگی به توافقات اولیه شما و اثبات آن در دادگاه خواهد داست در غیر اینصورت مطالبات شما با ریال خواهدبود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعیشما می‌توانید با داشتن ادله و مستندات شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری مطرح نمایید و خسارات را نیز دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ضمن آنکه به پلیس فتا اعلام می‌کنید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کلاهبرداری مطرح کنید