مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح به دلیل فریب در ازدواج

زمانی که رای برای فریب در ازدواج صادر بشود می‌توان بعدش برای فسخ اقدام کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در این صورت نکاح فسخ اعلام شده و هیچگونه حقوق مالی برای زوجه متصور نیست زیرا خودش علیه خودش اقدام نموده

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خواسته صحیح درخواست تایید فسخ نکاح به علت تدلیس در ازدواج است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فریب در ازدواج یا تدریس در ازدواج خودش از موانع فسخ است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بر اساس قطعیت حکم فریب در ازدواج دادخواست فسخ نکاح دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم دادخواست تایید فسخ نکا ح مطرح نمایید