مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام من یه ماشین خریدم سال 96 بعد برای تعویض پلاک رفتم بهم گفتن که ماشین شما اتاق تعویض هستش من از فروشنده شکایت کردم بعد دو سال حکم جلب طرف رو گرفتم حالا فهمیدم ماشین رو از کسی خریده و وکالت گرفته و به من فروخته الان صاحب قبلی شکایت کرده و حکم قضایی فک پلاک اومده ماشین هم پلاکش تعویض نمیشه و الان توی پارکینگ هستش ...
الان راه حل این موضوع چیه و چطور میشه ماشین رو از پارکینگ در اورد؟

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

علیه آنان می توانید شکایت کیفری بعنوان کلاهبرداری مطرح نمایید.