مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پرینت پیامک توسط همسر

سلام من و همسرم به مشکل خوردیم و قبول کردیم ک توافقی جدا بشویم ک دادگاه رفتیم و قاضی دستور مشاوره داده
حالا همسرم تهدید میکند و میگه میخوام پرینت پیامک هاتو بگیرم آیا با وجود طلاق توافقی بازهم میتواند
با نداشتن هیچ مدرکی میتواند درخواست پرینت کند
آیا قاضی بدون داشتن مدرک و مرتکب نشدن جرمی درخواست پرینت می‌دهد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اخذ پرینت ارتباطی به درخواست طلاق ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در پرونده طلاق قاضی چنین اختیاری ندارد .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ابتدا باید شکایت رابطه نامشروع کند و دلایلی ارائه بدهد تا قاضی دستور استعلام پیامک‌ها را بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بدون طرح شکایت رابطه نامشروع نمیتواند تقاضای پرینت پیامک کند