مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت دیه

سلام خسته نباشید همسرم با یک نفر دعوا کردند و با مشت زد زیر چشمش کبود شد دیه در اومده توان پرداخت دیه رو هم نداریم الان بعد دو سال همسرم رو دستگیر کردن آیا میشه دیه رو قسط بندی کرد ؟
اگه قسط بندی کردن آیا باید اولش مبلغی رو پرداخت کنیم یا کلا قسطی میشود؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بنا بر شرایط مالی همسر شما قسط بندی میشود دادخواست اعسار مطرح نمایند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میشه
باید درخواست اعسار از پرداخت بدهد ، اول باید حدود سی درصد آنرا پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید پیشکس را بپردازید ایشان آزاد خواهد شد