مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص اتهام متهم کیفرخواست صادر شد

سلام
بنده بابت 4 موضوع: ضرب و جرح ٫شروع به قتل عمد٫ممانعت از حق٫ ترک انفاق از همسرم شکایت کردم و فقط ضرب و جرح حکم جلب دادرسی خورده بود و کیفرخواست متهم صادر شد و بقیه منع تعقیب خورد
و من نسبت به ترک انفاق اعتراض زدم ولی هنوز پیامی بر مبنای این که کدوم دادگاه اعتراضم رسیدگی میشود نیومده
و بعد چند روز دیدم که با دو عنوان با دو شماره متفاوت توی روند پرونده نوشته اتهام متهم کیفر خواست صادر شد
با اینکه این رای همون موقع که جلب دادرسی خورد برای من اومده بود
خواستم بدونم این دوتای دیگر که برای من جدید اومده چیه؟ممکن هست برای ترک انفاق جلب دادرسی انجام شده باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید سامانه شما بررسی شود از حدس نمی توان پاسخ داد