مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن پرونده تجاوز جنسی بعد از رضایت

سلام خسته نباشید من 4ماه هستش رضایت د پرونده تجاوز دادم اون هم اجباری مادرم زور کرده بود رضایت بدهم الان میخواهم پرونده باز بشود و ادامه بدهم امکانش هست آیا؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشید و پرونده بسته شده باشد مجدد نمی توانید پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اصولا عدول از گذشت مسموع نیست اما به جهت عمومی بودن جرم پیگیر شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ شما رضایت داده‌اید و پرونده مختومه شده است.