مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق زوجه

سوال اول مهریه همسرم 14سکه تمام بهار آزادی (جدید) و یک صفرحج واجب . اینکه دو فرزند پسردارم،که یک 7سال ویکی 13 سال ،حضانت با من هست مهریه و بقیه چیزهای که به جز مهریه تعلق میگیرد به او چقدرمیشه باید کلی بدهم یا اقساط؟
شغلم ارتشی وازکل حقوقم به جزاقساط خرید خانه فقط ماهانه 6ملیون درآمدم هست،سوالم این هست امکان اقساط وجود دارد یاخیر
یک واحد دارم پایین ترین نقطه شهر و اینکه این ملک به نام بنده بوده ولی باقولنامه،وسند رسمی به مادرم فروختم ومبلغی رو ازپول هم به حسابم واریز شده و بقیه اش روطلا داده به من ولی بنده به عنوان مستاجر در همان خانه که قبلا به اسم خودم واکنون به اسم مادرم هست مستاجر هستم. آیا امکان ابطال سند و فرار دین حساب میشه و میگن به خاطر پرداخت نکردن مهریه بوده و اون توقیف میشود
ممنون ازشما برادران وکلای عزیز وزحمت کش
ضمنا تمام موارد انتقال قبل از هرگونه درخواست مهریه بوده وزمان زندگی مشترک وبدون مشکل بوده واکنون به مشکل خوردیم چندماهی هست که خونه روفروختم

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

خیر انتقال قبل از طرح دعوا فرار دین نیست.در صورت نداشتن مال اعسار می‌شود داد.حضانت هم تا 15 سالگی دست شماست بعد از آن می‌توان به انتحاب فرزندان باشد