مشاوره حقوقی رایگان - ارسال اطلاعات هویتی برای صرافی

با عرض سلام و خسته نباشید
من در یکی از سایت های صرافی ارز دیجیتال ثبت نام کرده ام، در سایت از من خواسته شده برای تایید حساب و احراز هویت کد ملی و نام و نام خانوادگی خود را ارسال کنم، آیا ارسال کد ملی می تواند برای من مشکل ساز باشد؟ چگونه مطمئن شوم این کار برای من مشکل ساز خواهد بود یا خیر؟ ( هنوز حساب خود را تایید نکرده ام اگر امکانش هست در اسرع وقت پاسخ من را ثبت کنید، با تشکر )

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه اکید بر این است که قبل از تأیید حساب خود نسبت به استعلام در خصوص اعتبار سایت صرافی اقدام نمائید.