مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی در زایمان

سلام لطفا یکی راهنمایی کنه 18سال پیش قصوری صورت گرفته و بیمار که برادرم هست شب متولد شدنش در بیمارستان وقتی که داشته دنیا میومده در عکس قبل زایمانش پرستار تاکید داشته که حتما باید عمل بشود چون بچه بصورت بلیچ پا است ولی متاسفانه هیچ هیچکدام از کادر درمان زایشگاه در بیمارستان نبوده و درهمین حین کیسه آب بچه پاره شده و و بچه بین5دقیقه تا 15دقیقه داخل شکم بوده و پرستار هم به طوری که نمیدونه باید چکار کنه و تلاش هایش برای پیدا کردن دکتر بی فایده بوده توسط خود پرستار باوجود بلیچ بودن بچه و پاره شدن کیسه اب بچه توسط پرستار بچه به صورت طبیعی متولد شده وخدا میدونه چه بلاهایی دیگر ی سر بچه اومده و حال بچه بیمار فلج مغزی میباشد و لگن پاش از جا خارج شده که دکتر نمیتونه عملش کند که دلیلش هم مال وقتی هست بچه به صورت بلیچ متولد شده صددرصد از نظر جسمی حرکتی ذهنی هوشی و... ناتوان است و زمین گیر است وحال ما اقدام به شکایت کردیم با وجود اینکه18سال گذشته ولی مدارک بیمارستان رو پیدا کردیم ولی با جای خالیه عکس قبل زایمان که نیستش حالا در پزشک قانونی مشکلات برادرم رو تایید کرده ولی تایید نکرده که به خاطر قصور بوده و حالا در جواب نظام پزشکی هم امروز گرفتیم بدون درنظر گرفتن قصور صورت گرفته اومده نوشته( باتوجه به اینکه مدت زمان طولانی از زمان زایمان گذشته قصوری از جانب پزشک مربوطه قابل اثبات نمیباشد) خب این یعنی چی؟چه یک سال گذشته باشه چه 18سال پرونده که همون پرونده اس وطبق مدارک باید نظریه ات رو به دادگاه ابلاغ کنی نه مدت زمان طولانی رو بهونه کنی لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع جهت ارائه پاسخ مناسب حقوقی بایستی مورد مطالعه قرار گیرند.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

شما باید مستندات رو ارائه بدین. وقتی اسناد نباشد قابلیت احقاق حق مخدوش میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است