مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی منجر به آسیب مغزی

سلام بچه من به خاطر زایمان سخت دچار آسیب مغزی شد که پس از شکایت از مسیول زایمان و کمیسیون پزشکی قانونی 40 درصد مقصر شدند . مقدار دیه رو گفتند وقتی بچه 3 ساله بشه باتوجه به حجم آسیب مشخص می کنند . و هیچ مجازات دیگری برای اون شخص در نظر نگرفتند می خواستم بدانم آیا میشود مجازاتی برای شخص خاطی گرفت چون تا به حال بچه های زیادی رو ناقص کردند مجازاتی اعم باطل شدن مجوز کار

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر پزشک‌یا ماما در انجام وظیفه مرتکب تقصیر شود ضامن و مسیول جبران خسارات وارده است و اگر بر خلاف صوابط و قوانین و با سونیت مرتکب جرمی شود مجرم