مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی

با سلام
پس از کارشناسی ملک و تامین دلیل در شورا برای سوراخ کردن لوله فاضلاب و انشعاب غیر اصولی توسط همسایه طبقه بالا پرونده به دادگاه ارجاع شد در وقت رسیدگی خوانده خسارت را قبول نداشت که قاضی به بنده گفت مجدا کارشناس بگیرم که هزینه را بنده دادم حال اگر مجدد خوانده پرونده با نظر کارشناس مخالفتی داشته باشد و نیاز به کارشناسی 3 نفره باشد هزینه کارشناسی مجدد با چه کسی خواهد بود ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با كسي ست كه اعتراض به نظريه قبلي كارشناس داشته و تقاضاي ا جاع پرونده به هئيت سه نفره كارشناسي را بيان نكودهً

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. بر عهده کسی است که به نظر کارشناسی اعتراض داره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer