مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ارائه شکایت به ریاست محترم قوه قضائیه ( جناب آقای رئیسی)

با سلام و احترام، باتوجه به رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری در خصوص عدم تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی مشمول ماده 21، چگونه درخواست شکایتم را مستقیماً به جناب آقای رئیسی ریاست محترم قوه قضائیه ارسال نمایم. لطفاً راهنمایی بفرمائید. با احترام

پاسخ ها :

نحوه ارائه شکایت به ریاست قوه قضاییه تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی دیوان عدالت اداری