مشاوره حقوقی رایگان - شرایط بازنشستگی پیش از موعد متناسب با شرایط سن و سابقه کار و نقص عضو و سمت شغلی

با سلام
اینجانب 46 سال سن دارم و دارای 24 سال سابقه و مدرک دیپلم مکانیک می باشم. به 15 سال از این مدت سختی کار تعلق گرفته است، و 2 سال از آن بیمه بیکاری و 3 سال دیگر در شرکتی دیگر کار کردم. که سمت اینجانب را به عنوان نیروی تولید در لیست بیمه وضع کردند. در حالی که بنده طبق تخصص و قرارداد نیروی تعمیرات بوده ام. هم اکنون در شرکت فولاد در قسمت تعمیرات و نگهداری مشغول به کار می باشم. در سال 96 دچار حادثه در حین تعمیر دستگاه شدم. در این حادثه سه بند از سه انگشت دست چپم را از دست دادم و تا سال 96 سمت شغلی اینجانب را به عنوان مکانیک صنعتی در لیست بیمه قرار می دادند . با توجه به پیش آمد رخ داده با اینکه هنوز در واحد تعمیر و نگهداری مشغول به کار می باشم ، اما سمت جدیدی برایم در نظر گرفته و به عنوان سرپرست پمپ خانه در لیست بیمه ذکر کردند. چندین بار نیز برای تغییر سمت به مدیر مربوطه نامه نگاری کرده ام. با تمام شرایط ذکر شده و سوابق کاری (کار در محیط سخت فولاد و نقص عضو) به نظر شما چند سال دیگر بازنشست خواهم شد؟

پاسخ ها :

بازنشستگی در مشاغل سخت بازنشستگی پیش از موعد عنوان شغلی در بازنشستگی بازنشستگی عنوان شغلی مشاغل سخت بازنشسته