مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

من تصادف کردم شانه راستم خورد شد دستم محدودیت داری پای من شکسته است. دیه چند میشود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامیکی از تعهدات قرارداد شما انجام نشده و برای عدم انجام آن تعهد فسخ در نظر گرفته‌اید حق خود را فوراً اعمال کرده‌اید می‌توانید برای استرداد خودرو اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جراحات شما دیه مشخص ندارد می‌بایست پزشک شماره معاینه کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق کتاب چهارم بخش دیات قانون مجازات اسلامی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ,تعیین مقدار دیه توسط پزشکی قانونی محاسبه میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین میکند
دادگاه بران اساس مبادرت به انشا رای می نماید