مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت عدم تحویل ملک

باسلام من دربهمن ماه401 یک واحد آپارتمان ازمشاور املاک خریدم و کل مبلغ را پرداخت کرده ام وقراربوده درتاریخ30فروردین 1402 باتمام شرایط قیدشده در قولنامه کامل وتکمیل شده باتمام امکانات اعم از انشعابات و آسانسور پارکینگ مسقف اختصاصی با درب کرکره ای دربیرون ساختمان وباسند5برگی وآماده سکونت تحویل بگیرم وروزی300هزار برای جریمه دیرکرد قیدکردم ولی هنوز بعد از یک سال تحویل ندادن نه انشعابات وصل هست و نه پارکینگ وسند 5 برگی وقتی بهشون میگیم میگن به ما ربطی ندارد من به شما کلید دادم برید از شرکت شکایت کنید شرکت هم میگه برید ازفروشنده شکایت کنید این هم بگم مدیر شرکت خودش زیر قرارداد به عنوان شاهد امضا کرده حالامن چطوری خسارت دیرکردم رو بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید الزام فروشنده را بخواهید و خسارت قراردادی نیز طبق قرارداد قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما به تعهدات خود انجام داده باشید خو در مقابل می‌توانید خسارات خود را دریافت کنید قرارداد شما و جزئیات آن در اینجا حائز اهمیت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شاهد ملزم به انجام تعهدات ضمن قرارداد نیست بلکه فروشنده ملزم به حسن اجرای تعهدات است و موضوع مشمول قرارداد فی مابین طرفین است و ضمانت اجرایی که موجود است لذا بهتر است جهت مشاوره تکمیلی از طریق دادراه تماس بگیرید