مشاوره حقوقی رایگان - قرار اناطه

سلام خانومم ترک منزل کرده و شکایت ضرب و جرح و توهین به شخص پدر و مادرش از من مطرح کرده تقاضا الزام به تمکین عام و خاص دادم اما وکیلش قرار اناطه رو مطرح کرد و الان کمتر از یک ماه هست که هیچ ابلاغیه برای من نیومده رفتم پیگیر پرونده شدم تو دادسرا بود و گفتن که ابلاغ میفرستیم و هنوز نفرستادند و منشی دادسرا گفت که ضامن و فیش حقوقی بیار میفرستمت داخل پیش قاضی برات کارت رو انجام بدهد و نرفتم الان چه کاری لازم هست انجام بدهم که به مشکل بر نخورم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قراره مورد موافقت واقع شده می‌بایست منتظر بمانید در غیر این صورت می‌بایست حضوراً از طریق شعبه مورد نظر موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ضرب و جرحی علیه همسرتان انجام داده باشید قرار اناطه کیفری مطابق ماده 21 قانون آیین دادرسی کیفری صحیح است لذا در این خصوص در صورت نیاز می‌توانید جهت راهنمایی بیشتر از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
با وکیل و یا کفیل و وثیقه گذار حاضر شده و از خویش دفاع نمایید
موضوع را جدی بگیرید