مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص هویت از روی بزاق خشک شده بر روی اثر انگشت بعد از 12 سال

با سلام و تشکر
شخصی به علت کم رنگ بودن جوهر استمپ، انگشت را به بزاق آغشته کرده است ، پس از فوت، به علت کم رنگ بودن اثر انگشت مشکل حقوقی به وجود آمده است.
آیا پس از 12 سال امکان تشخیص بزاق متوفی میسر می باشد؟
در صورت پاسخ مثبت، آیا این موضوع می تواند صحت اثرانگشت را در مجامع حقوقی صحه گذاری کند؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

خير
صرفا موضوع در صورت لزوم به كارشناسي استكتاب ارجاع وكليه اسنادي كه متوفي قبلا انگشت زده است مطالبه و بابررسي فني تشابه يا تناقض محرز ميگردد