مشاوره حقوقی رایگان - دیه از بیمه ساختمان

سلام من از چال آسانسور افتادم و پای من شکست از سه ناحیه الان هم مدارک بیمارستان هست هم پزشکی قانونی و هم بازرس اداره کار ولی بیمه میگه چون بعد از بیست روز از وقوع حادثه به بیمه اقدام کردید دیه بهتون تعلق نمی‌گیرد میشه کمک کنید و راهنمایی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بعد از حادثه بیمه نموده باشید بیمه نمی‌پردازد خب این مشخص استدر اینجا می‌توانید از کارفرما و شخصی که قصور انجام داده و دریافت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برگشت زده نشده فورا آن مبلغ را واریز نمایید و الا دچار مشکل خواهید شد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید با عنوان حادثه غیر عمدی ناشی از کار از کارفرما شکایت کنید.