مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین انجام کار

سلام
پدر بنده راننده باربری شرکت پاستوریزه بوده است
11سال پیش حین انجام کار تصادف می کنند و فوت میشود و چون مقصر بوده هیچ بیمه ای حوادث رانندگی بهشون تعلق نمی گیره.
ولی
شرکت پدرم رو بیمه مسئولیت کارفرما کرده است
خواستم بدانم میتوانم از بیمه مسئولیت کارفرما اقدام کنم؟
با توجه به این که پدرم بدون استراحت و به اجبار کارفرما به خارج از شهر فرستاده میشود و دچار حادثه شده فوت می کنند .

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام شما باید شکایت کا فرما را بکنید تا موضوع فوت پدر شما مشخص گردد که ایا حادثه ناشی از کار بوده یا خیر و در صورت اثبات شما می توانید به حق خود برسید