مشاوره حقوقی رایگان - تمام شدن حق وکالت برای تعویض پلاک

سلام. خسته نباشید. من یه وانت خریدم از یک نفر که وکالت 3ماهه داشت. و اون انتقال داد بمن. رفتم تعویض پلاک که سیلندرش مشکل داشت منو به راهنمایی رانندگی معرفی کردن و الان بخاطر کرونا مشکل سیلندر طول کشید و تاریخ وکالت تمام شد. ایا قبل اتمام تاریخ رفتم برای تعویض پلاک الان با همون نامه که درگیر سیلندر بودم کارمو انجام میدن یا باید وکالت جدید بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

تمام شدن مهلت تعویض پلاک خودرو در کرونا تمام شدن مهلت وکالت تعویض پلاک تمدید وکالت تعویض پلاک خودرو وکالت تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو پلاک خودرو خودرو کرونا