مشاوره حقوقی رایگان - تمام شدن مهلت تعویض پلاک خودرو در کرونا

سلام من چند وقت پیش ماشین خریدم که صاحبش وکالت داد بهم برای تعویض پلاک داد بهم تا 20 اسفند فرصت داشتم که به دلیل کرونا تعطیل شد بعد الان قانون اومده از کسانی که وکالت نامه آنها از 24 اسفند ماه بلا مانعه است برای تعویض پلاک برند الان من 4 روز از این تاریخ زودتر صاحب ماشینم برای تعویض پلاک هم نمیاد یا اینکه میگه دو میلیون میگیرم تا بیام وکالت بدم حالا باید چیکار کنم