مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دانشگاه علوم پزشکی در خصوص پذیرفته ی که شرایط ازمون را نداشته

با سلام
بنده در سال 1400 در ازمون بهورزی ک توسط دانشگاه علوم پزشکی ... برگزار شد شرکت کردم و قبول شدم و به مصاحبه تخصصی هم دعوت شدم اما دانشگاه فردی را برای گزینش تائید کرد ک هیچ کدوم از شرایط ازمون را نداشته و این اشتباه به دلیل تائیدیه شورا و دهیار رخ داد ک تائید کردن این فرد بومی است با وجود اینکه کامل مشخصه ن تحصیل داشته و ن سکونت تا قبل از ازمون و بعد شورا و دهیار اعلام کردن ک به شرایط واقف نبودن و فرد پذیرفته سکونتی نداشته با این حال دانشگاه قبول نکرد و در جلسه کارگروه فرعی فقط به دلیل تائیدیه شورا و دهیار ک اشتباهن انجام دادن حق من رو ضایع کردن
دیوان شکایت کردم شعبه برام تعیین شد موندم دیگه چیکار کنم زودتر نتیجه بگیرم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت خود را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری بفرمائید.