مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دانشگاه

من سال 99 دانشگاه ثبت نام کردم و بدون کنکور مدرک پیش دانشگاهیم ناقص بود اما طبق قانون دانشگاه آزاد حق ثبت نام منو نداشتن و باید بهم اعلام میکردن بعد گذشت 5 ترم منو اخراج کردن و گفتن ک کارشناس ما تخلف کرده .
من از بهمن ماه دنبال کارای پیش دانشگاه بودم اما هنوز درس نشده آیا الان میتونم از دانشگاه بخاطر تخلف شون شکایت کنم
چون میگن ما اجازه نمیدیم دو ترم باقی مونده تو ادامه بدی با اینکه تخلف از سمت خودشون بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.
اگر خودتان از این موضوع اطلاع داشته باشید در این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

از کارشناسی ک ثبت نام کرده میتوانید خسارات را مطالبه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از شکایت از دانشگاه از طریق مراجع ذی ربط و عدم موافقت از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

در صورت عدم اطلاع خود از وضعیت مدرکتان میتوانید مطالبه خسارت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دعوا در دیوان عدالت اداری وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم آگاهی میتوانید نسبت به شکایت اقدام کنید.