مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن مهریه بعد از طلاق

سلام بنده 34 ساله هستم و سه سال پیش طلاق خلعی گرفتم چون شوهرم دردادگاه نیامدن و دادگاه رای مهریه رو صادر کرد الان بعد سه سال میخوام اقدام به اجرای مهریه کنم چی کار کنم؟ چون هیچی به نامش نیست و ندارد چگونه به مهریه ام میرسم؟ میخوام حکم جلبش رو بگیرم تا خانواده اش مجبور بشوند کمکش کنند

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست وصول مهریه مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای مهریه اقدام نمایید

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

برای همون رای مهریه تقاضای اجرابدین

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مستند به سند طلاق اجرای مهریه را از اجرائیات ثبت پیگیری نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق اجرائیات ثبت بایستی پیگیری نمائید و مهریه خویش را به اجرا بگذارید‌.
سپس با عدم شناسایی اموال از همسر سابقتان و مختومه شدن پرونده در اداره ثبت، دادخواست به خواسته‌های اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و مطالبه مهریه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

سلام مخاطب گرامی دادخواست مهریه طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مهریه خود را مطالبه کنید زوج اگر اموالی نداشته باشد می تواند دادخواست اعسار بده و به صورت اقساطی مهریه خود را پرداخت کند.