مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت خودرو

سلام. آیا با نوشتن قولنامه ی تنها من مالک ماشین شدم؟ اگر طرف از تحویل ماشین خودداری کند چه کاری از من ساخته است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر امتناع کند باید دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تحویل مورد معامله بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید با قولنامه خودرو به شما تحویل داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید دادخواست دهید تا سند انتقال داده شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به تحویل دهید در صورت واریز مبلغ خودرو

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

با سلام بله اگر مفاد قرارداد بیع باشد شما مالک محسوب میشوید، و الزام فروشنده را میتوانید بخواهید

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

سلام بله مالک هستید ولی اگر فروشنده ماشین را تحویل نداد میتوانید دادخواست تسلیم مبیع بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مفاد قراردادتنظیمی و شروط و تعهدات طرفین نیازمند بررسی و سپس امکان اظهار نظر فراهم خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید دادخواست به خواسته الزام به تحویل مبیع را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.