مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو فروخته شده

سلام
من سال 89 ماشینم فروختم تا این که سال 97 مجبور شدم توقیف پلاک بگیرم از دادگاه تا طرف پیدا بشود و الان یکی زنگ زده ماشین خریده میگه نفهمیدم ماشین شکایت روش هست و من هم گفت سال 97 نزدیک 5 میلیون خرج کردم بهش میگم پولی که خرج کردم بده تا بیام امضا کنم تازه باید به نرخ روز ازش بگیرم ولی طرف میگه من آشنا دارم با پلاکت دور میزنم کسی هم کار ندارد پول هم نمیدهم گفتم هر طور راحتی.
به نظرتون اگه نامه توقیفی روی پلاک باشد میتونه آزاد بچرخد یا خرج کرد من رو ندهد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که ماشین توقیف نشود خوب قابلیت استفاده از آن وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.