مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

با سلام مدتی میباشد که همسرم بدون دلیل زندگی مشترک را رها نموده است و خواهان طلاق میباشد هر چقدر صبر کردم تا وضع بهتر شود اما بدتر شد و هر روز دنباله طلاق را رها نمی‌کند ما کودکی 4 ساله داریم که بخاطر کودکم تحمل کردم تا شاید اوضاع بهتر شود ولی متاسفانه جدیدا مهریه اش را بخشیده و خواهان طلاق هستند. خواستم بدانم 1_ اگر بنده نخواهم طلاق بدهم دادگاه باز هم حکم را اجرا میکند؟ ٢-کم کم بخودم نیز تلقین شده که او را نمیتوانم به زور نگه دارم من زندگیم را دوست داشتم و او طلاق می‌خواهد ایا میتوانم دختر بچه 4 ساله را از وی بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر دلیل نداشته باشند دادگاه رای طلاق نمیدهد. ولیکن توصیه میشود هم خود و هم همسرتان را آزار روحی ندهید توافقی جدا شوید