مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز مسکن ملی

سلام شوهر من یک امتیاز مسکن ملی دارند که 4 قسط واریزی رو بنده با فروختن دارایی های خودم مثل ماشین و طلا و‌... پرداخت کردیم. از اون جایی که خرید و فروش امتیاز مسکن ملی غیر قانونی است چگونه میتوانم مدرک معتبر یا سندی معتبر از همسرم داشته باشم جهت این که این امتیاز برای من باشد به صورت قانونی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وکالت تام و بلاعزل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که از همسرتان، وکالت بلاعزل در این مورد دریافت نمائید.
البته توجه داشته باشید که وکالت با فوت منتفی خواهد شد فلذا بهتر است که یک قرارداد نیز در این خصوص تنظیم بفرمائید.