مشاوره حقوقی رایگان - شرایط فسخ قولنامه

سلام. دیروز ماشین رو قولنامه کردم خودم دو سال پیش خریدمش. امروز صبح قبل از سند زدن خریدار گفت بریم کارشناسی. کارشناس تشخیص داد سقف تعویض شده که من نمیدونستم. دو تومن بیعانه گرفتم و در قولنامه سه میلیون بابت فسخ تعیین شده. حالا خریدار میگه خودرو چپی هست و میخواد از نصف مبلغ تعیین شده هم کمتر پول بده یا قرارداد فسخ بشه. حال اینکه دو تومن بیعانه را به دلال داده ام. شرایط فسخ به چه صورته و چه کسی باید خسارت بده؟
در قولنامه ذکر شده که قطعه تعویضی نداره در صورتی که من همچین حرفی نزدم من گفتم این ماشین نگاه کنید کارشناسی ببرید بعد انتخابش کنید.

پاسخ ها :

شرایط فسخ معامله خودرو فسخ معامله خودرو به دلیل سقف تعویضی خسارت فسخ معامله خودرو فسخ معامله خودرو خرید و فروش خودرو خودرو خسارت