مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتورسیکلت با سواری

باسلام من در خیابان سمیه راکب موتور بودم، و در رد شدن از 4راه ایرانشهر (بسمت غرب) بعلت اینکه توی حال خودم و در فکر بودم اصلا 4رراه را ندیدم سرعت کم بود و توی فیلمی که توسط دوربین مغازه دارن ضبط شده من با همان سرعت ثابت و بیخیالی 4رراه را وقتی قرمز بوده رد کردم و با سواری 206 که از شمال به جنوب در حرکت بود و سرعت بسیار بالایی داشت ( عصر روز تعطیل و خلوت پدر 18/12/98 ) تصادف کردم 4راه دوربین داشت قلم بزرگ پای راستم کاملا شکست و استخوان قلم کوچک ار زیر زنو شکست، و دست راستم از دو شکست، پلیس با استناد مردمی که تجمع کرده بودند بعلت عبور از قرمز 100درصد من را مقصر جلوه داد، ولی در فیلمی که دارم پژو 206 کوچکترین عکس العملی در این تصادف از خود نشان نداد ( در مرور صحنه تصادف بنظر میاید من که وای وای گفتم سرش بالا آورد چون نه سرعتی کم کرد و نه ترمزی گرفت و نه حداقل فرمان را یک ذره به راست برگرداند تا از تصادف جلو گیری کند تمام این موارد اگر من را میدید عکس العمل طبیعی است که هر راننده ای ناخود آگاه انجام میدهد و این راننده هیچ یک را بعلت ندیدن من و صحبت با تلفن و پائین بودن سرش انجام نداده، در وضع کرونایی بیمارستان خصوصی 30میلیون هزینه کردم چون مقصر بودم اعتراض ندانم اگر اعتراض میدادم امکان داشت درصدی از تقصیر گردن راننده بیافتد چون پسرانم میگوند قرمز رد کردی 100در 100 مقصری و اون در صورت اثبات زیاد بودن سرعت یا صحبت با تلفن ( که اثبات آن شخصی آگاه و وارد و کننده ای میخواهد ) یا عدم سعی در بازی با فرمان و یا گرفتن ترمز در جلوگیری احتمالی از تصادف فقط جریمه راهنمایی و رانندگی را میدهد و هیچ جرمی متوجه آن نیست. 1- آیا با فیلم مغازه دارن که در موبایل من است میشود درصدی راننده را مقصر کرد 2- آیا میتوانم بعد از صدور رای و قبل از اتمام مدت اعتراض بدهم 3- چون در رای دادگاه ( اگر ارزش ویا امکان اعتراض نباش) 100در 100 مقصرم از بیمه شخص ثالث خودم میتوان خسارتی بگیرم از کجا میتوانم خسارت بگیرم خودم بیمه اجباری تامین اجتماعی هستم با 24سال سابقه و بیمارستان بیمه تامین اجتماعی را قبول نکرد لطفا راهنمائیم کنید قبلا عدر تقصی جهت اطاله کلام و قدردان و سپاس گذار از بذل عنایت و محبتی که مبدول مینمائید باتشکر

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بنظر نمیاد بتونید در مورد میزان تقصیر کاری انجام بدید.ولی با این حال اگر موتور سیکلت شما دارای بیمه نامه شخص ثالث باشه میتونید دیه خودتونو دریافت کنید.