مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه زوجه

زوجه بنده قبل از اینکه اقلام جهیزیه رو به خونه مشترک بیاورد از زوج و دونفر از اقوام او امضا و اثر انگشت گرفته اما نیمی از جهیزیه رو به خونه زوج انتقال نداده.
در صورت شکایت زوجه. زوج چگونه دفاع کند؟
تکلیف اقلامی که در منزل زوج وجود ندارد چه میشود؟
شاهد هست که نصف اقلام رو نیاورده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی که اقلام را نیاورده زوج نباید امضا می کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مشخص شود که صورتجلسه چه بوده است در غیر این صورت نسبت به آنچه که آورده نشده صورتجلسه جدید اخذ گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نماید می‌توان وکیل دادگستری اختیار نماید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و یا اینکه شاهد معرفی کنید.