مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام و ارادت استاد گرامی
من تیرماه 98 تصادف کردم و ران پام از یک جا (فمور) و بازو چپم از دوجا (هورموس) شکست پام پلاک با 8 پیچ و بازو پلاک با 6 پیج گذاشتن و بعد مدتی بازوم جدا شد و دوباره تحت عمل قرار گرفتم و بازوم دوتا پلاک با 22پیچ و یک پین گذاشتن و از لگن و استخوان نازک نی برداشتند به طوری که نازک نی ساق پام الان 7سانت استخوان نداره و دست چپم 4سانت کوتاه شده و کامل نه خم میشه و نه صاف کمی عیب داره .
سوال من اینه دوبار عمل دست و این پلاک گذاری چند درصد دیه داره ایا نازک نی و استخوان لگن که برداشتند هم دیه داره و ایا پارگی و بخیه ساق پا و سمت کمر هم جز دیه هست و ایا 30 درصد کارافتادگی دائم هم جز درصد دیه هست و مدت یک سال که استراحت داشتم طول درمان داره و هزینه عمل جراحی دوم من که 18میلیون شد هم بیمه متقبل میشه ؟
سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

با سلام
دیه بر اساس عمل و پلاک گذاری تعیین نمی شود. دیه بر اساس شکستگی ها و جراحات و بر اساس نظریه پزشکی قانونی مشخص می شود.
هزینه های عمل و پزشکی نیز تا سقف مبلغ دیه تعیینی قابل مطالبه نمی باشد.