مشاوره حقوقی رایگان - اعسار زوج

سلام خانم هستم همسرم اعسار از پرداخت مهریه و نفقه داده و توی معرفی اموال هم مشخص هست که یک دستگاه خودرو سواری توقیف شده(فیزیکی نشده) به نام ایشون هست آیا ایشون باز هم معسر شناخته میشوند یا من باید اموال دیگری به دادگاه معرفی کنم؟

پاسخ ها :

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

با سلام اگر اموال دیگری معرفی کنید بهتر نتیجه خواهید گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نسبت به مازاد مستثنیات دین می‌توانند اعسار دهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید دلایل خلاف اعسار اعلام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر خودرو کل بدهی را پوشش ندهد قاعدتا نسبت به مابقی معسر خواهد بود و می‌تواند اعسار دهد و دادگاه میزان اقساط را تعیین می نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به میزان مهریه شما و قیمت آن خودرو دارد