مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی زوجه درباره اعسار در طلاق

سلام
خانمی هستم که بیش از دوسال است درگیر پرونده طلاق هستم و اکنون پرونده بسیار سنگین شده است.

با توجه به قابلیت تقدیم دادخواست تأمین خواسته پیش از اقامه دعوای اصلی از طرف زوجه و این که دادگاه مکلف است با توجه به حکم مندرج در ماده 19 قانون آیین دادرسی مدنی و مطابق ماده 3 قانون موصوف اعتراض خود را در مورد دادخواست اعسار تا 30 روز پس از ابلاغ اجراییه ضمن معرفی اشتباه اموال از طرف زوج و از آنجایی که بنده خواستار محکومیت های مندرج هستم با دلایل قوی اعتراض به رای داوری و تعطیل عملیات اجرایی خود را چگونه اعلام کنم؟

براساس تبصره 3 ماده 1 قانون موصوف با توجه به اینکه همواره امکان استیفای محکوم به از آن محل به نفع زوجه وجود خواهد داشت و همچنین طبق ماده 20 این قانون مبنی بر تقاضای زوج از طریق پیش بینی و به هر نحو نسبت به شناسایی اموال محکوم علیه و توقیف آن به میزان محکوم اقدام نماید و خسارت های زیادی از طرف زوج وارد شده و در واقع خود را معسر قلمداد کرده که به این دلایل بنده درخواست تأمین خسارات و جلب نظر کارشناس را دارم لذا خواهشمندم در مورد نوع شکایت مورد نظر بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.این موضوع به ارائه مشاوره لازم وفنی نیاز دارد چنانچه مایل بودید می توانید تماس بگیرید ومدارک خود را از طریق واتساپ ارسال نمایید