مشاوره حقوقی رایگان - قاقچاق با کارت سوخت

سلام و خسته نباشید بنده یک سال و 3 ماه پیش یک خودرو خریداری کردم ولی کارت سوخت رو تحویل ندادند. چون یک خودرو دیگر داشتم از کارت سوخت اون خودرو استفاده میکردم و متاسفانه اقدامی برای گرفتن کارت سوخت جدید انجام ندادم و فکر میکردم وقتی پلاک و سند به نامم زده میشه اون کارت سوخت قبلی باطل میشه تا از نو اقدام به دریافت کارت سوخت کنم چند روز پیش با اقدام برای دریافت کارت سوخت به من اعلام شد کارت سوخت من در جیرفت کرمان به جرم سوخت قاچاق توقیف شده و این درصورتی که من تا به حال کرمان حتی نرفتم چه اقداماتی باید انجامبدهم؟ ممنون میشم پاسخ بدید و اینکه برای من هم مشکلی پیش میاد بهم گفتن بعد از تحویل خودرو به بنده چند جا و چند وقت سوختگیری در تهران شده در مناطق مختلف و بعد به جیرفت کرمان انتقال داده شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود