مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری فرزند ایثارگر

سلام من 5سال هست در بدنه شهرداری راننده استیجاری هستم و در تخلفات شهرداری اجرایی شبانه روز در حال خدمت هستم و پدرم جانباز 20درصدهست و
40ماه جبهه و شیمیایی جنگ تحمیلی هست و در منزل با شیمیایی و ترکش دست و پنجه میزنه و من خودم تر و خشکش و دارو و حمام میکنم و در اجرایی بن کارت و بیمه تکمیلی شهرداری هستیم و از خود شهرداری حقوق میگیرم میخوام یک راهنمایی بفرمایید که ما رانندگان استیجاری فرزندان جانبازان هم تبدیل وضعیت میشویم ممنون کمکمون بکنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرایطش را دارید بایست درخواست تبدیل وضعیت بدهید و از طریق دیوان هم می‌توانید پیگیری نمایید