مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور رای پرونده

سلام من یک پرونده داشتم درمورد قمار بازی حساب من رو مسدود کردن جلسه نهایی دادگاه رو رفتم گفتن نهایتا یک هفته دیگر رای صادر میشود و به شما ابلاغ میشود ولی الان 2 ماه که از جلسه دادگاه میگذرد و چیزی به من ابلاغ نشده حدود 1 ماه پیش رفتم همون شعبه سوال کردم گفت پرونده یک هفته دیگر میرود اجراییه از اون یک هفته هم 1 ماه میگذره ولی خبری نیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سامانه اطلاع رسانی پرونده چک کنید روند کار را تا مشخص شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرونده خود را بررسی پیگیری نمایید تراکم پرونده متاسفانه در مراجع محترم قضایی زیاد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما یا بایستی از طریق سامانه اطلاع‌رسانی پرونده به نحو غیرحضوری پیگیری نمائید یا بایستی با مراجعه به شعبه مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
جهت پیگیری مجددا به شعبه مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
منتظر ابلاغ باشید
سامانه را چک کنید
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید.