مشاوره حقوقی رایگان - واصل شدن

سلام. برم من پیامک اومده که شماره پرونده فلان و بایگانی به شعبه1 اجرا شورا واصل شد یعنی چی؟ باید برم اونجا سر بزنم ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بله مراجعه كنيد راي در مرحله اجراست بسته به اينكه شما محكوم له ( راي به نفع شما صادر شده ) يا محكوم عليه هستيد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام خواهان بودید یا خوانده؟
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer