مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رفع مسدودی حساب در صورت رضایت شاکی

بنده یک شاکی داشتم که حسابم مسدود شد الان رضایت داده هنوز حسابم رفع انسداد نشده چقدر طول میکشد دستور رفع انسدادش از دادسرا بیاد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست رضایت را به مرجع مسدود کننده ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخص و معینی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
حضورا به شعبه مراجعه کنید تا دستور رفع مسدودی را به صورت دستی به بانک ارائه نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شعبه دستور مسدودی حسابتان مراجعه و تقاضای رفع انسداد کنید