مشاوره حقوقی رایگان - مرجع شکایت از قاضی

سلام خسته نباشید من یک پرونده مهریه دارم پنج ماه هست قاضی جواب پرونده من رو نمیدهد و میگه دوست ندارم جواب بدهم من کجا میتونم از این قاضی بابت تاخیر در جواب پرونده شکایت کنم؟ باید به چه ارگانی مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجناسی که به سرقت رفته شما معرفی می‌نمایید کارشناس حدود قیمت را تعیین می‌نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادسرای انتظامی قضات نسبت به شکایت اقدام نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به واحد ارزشیابی قضات مراجعه نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

هر چند قابل شکایت در دادسرای انتظامی قضات است
لکن بدوا با خود مقام قضایی و ریس مجتمع یا ریس دادگستری رایزنی و گفتگو کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادسرای انتظامی قضات با دلایل شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق حفاظت دادگستری و یا دادسرای انتظامی قضات موضوع را پیگیری فرمایید